Spot Out Treatment

Spot Out is een depigmenterende behandeling. Deze behandeling verminderd en elimineert donkere vlekken en maakt de teint egaler en zorgt ervoor dat pigmentatie zich minder goed kan ontwikkelen.

Tegelijk pakt deze behandeling de gehele huidconditie aan.

Spot Out Treatment kan huidproblemen verbeteren zoals;

  • Hyperpigmentatie
  • Post-inflammatoire hyperpigmentatie
  • Melasma of chloasma
  • Photoaging

Hoe werkt het?

De totale behandeling bestaat uit 3 salonbezoeken.

Behandeling 1 is een voorbereidende behandeling (peeling) op de Spot Out Treatment. Na 5-10 dagen kom je terug langs voor behandeling 2, de Spot Out Treatment. We brengen het masker aan en hiermee ga je naar huis. De kleur van het masker is zeer licht bruin en vrij doorzichtig en dus niet héél opvallend.

Het masker moet 6-12u inwerken, afhankelijk van je huidtype. Zorg dus dat je die dag geen plannen meer hebt of geen boodschappen meer moet doen! Na 2 maanden kom je nog een keer langs voor een check-up.

De voorbereidende behandeling en de Spot Out Treatment zijn deel 1 van de totale behandeling. Deel 2 bestaat uit de nazorg. Je zet de behandeling dus thuis verder 6 maanden lang. Je krijgt hiervoor de nodige producten mee naar huis. Deze producten (twv €210,-) zijn inbegrepen in de totale behandeling.

Belangrijk;

Bij deze behandeling is het heel belangrijk om de huid goed voor te bereiden met minimaal 2 weken thuisverzorging. Gebruik je onze producten nog niet of heb je nog niet eerder een Skintake bij ons laten doen?

Dan is het aangeraden om éérst de Skintake te boeken. Zo kunnen we je optimaal adviseren over de juiste thuisverzorging en behandelingen.