fbpx

Huidverbetering

Voor al onze huidverbeterende behandelingen werken wij met ons hoofdmerk IMAGE Skincare. Deze cosmeceuticals bevatten hoge concentraties actieve werkstoffen waardoor ze in staat zijn dieper in de huid te komen en huidverbeterend werken. IMAGE Skincare bevatten enkel natuurlijke ingrediënten en zijn vrij van parfum, parabenen en sulfaten. 

Wij werken met toestellen en aangepaste serums met het merk Celestetic, een Belgisch merk. Ook deze producten zijn hoogwaardig door hun hoge concentraties werkstoffen en natuurlijke ingrediënten. 

Kom je voor eerst naar ons voor een huidbehandeling? Boek dan de SKINtake of Meet & Treat.

Skintake 

Bij de SKINtake starten we met een intakegesprek, daarna nemen we een huidscan van je gelaat. Op basis van deze informatie kunnen we product- en behandeladvies op maat geven.

Behandeltijd 30′

Meet & Treat

Wil je na de SKINtake meteen een behandeling? Kies dan de optie Meet & Treat. We starten steeds met een milde behandeling aangepast aan jouw huidtype of huidprobleem om te kijken hoe je huid reageert.

Behandeltijd 75-90′

Image Skincare Facial     

Een ontspannende gelaatsverzorging van met producten aangepast aan jouw huid en een heerlijke gelaatsmassage. Deze facial is ook ideaal ter afwisseling van intensievere behandelingen.

Behandeltijd 60′

O2 Lift 

Een luxe zuurstofbehandeling die onmiddellijk een glow geeft met een heerlijke gelaatsmassage en ledtherapie. Dé behandeling voor bruidjes spé. De O2 lift is ook ideaal ter afwisseling van intensievere behandelingen.

Behandeltijd 70′

Acne Treatment

Bij deze behandeling ligt de focus op het uitreinigen van de huid en gaan we werken op de onzuiverheden zoals mee-eters en acne. We gebruiken hier aangepaste producten die geschikt zijn bij acne.

Behandeltijd 45′

Casmara Alginaatmasker

Deze heerlijke maskers kan je als supplement bijboeken bij alle behandelingen met uitzondering van de O2 Lift.
De  alginaatmaskers op basis van bruine algen zijn heerlijk verkoelend, werken kalmerend en herstellend op de huid en het leuke is dat ze door hun gelstructuur ook kunnen aangebracht worden over ogen en lippen. Hierdoor worden ook fijne lijntjes rond de mond en ogen aangepakt. We hebben 11 soorten alginaatmaskers en deze kiezen we op basis van je huidtype en behoeften van de huid.

Behandeltijd 20′

Ormedic Lift                      

Een milde peeling op basis van ananas-, papaya- ene pompoenenzymen. Heel geschikt voor de huid die uit balans is en onzuiverheden vertoond. Deze behandeling mag ook tijdens de zomermaanden én tijdens de zwangerschap.

Behandeltijd 45′

Signature Facelift

Dé behandeling voor de vermoeide, doffe huid. Een mix van vitamine C, hyaluronzuur en fruitenzymen gaan de huid intens hydrateren en egaliseren. De huid is zichtbaar steviger en heeft een glow al na de eerste behandeling. Deze enzymatische peeling is ook geschikt tijdens de zomermaanden.

Behandeltijd 60′

Hydropeel

Deze behandeling wordt toegepast met een hydrodermabrasie apparaat. Hiermee kunnen we onzuiverheden, dode huidcellen en mee-eters verwijderen. Door het insluizen van serums aangepast aan jouw huidtype wordt de huid intens gevoed en gehydrateerd. Nadien kan je nog genieten van een ontspannende gelaatsmassage. Deze behandeling kan je ook in kuurvorm boeken, je krijgt dan 5+1 behandeling gratis.

Behandeltijd 60′

Microneedling

Door gecontroleerd microperforaties aan te brengen in de bovenste huidlaag kunnen serums aangepast aan jouw huidtype beter insluizen. De huid wordt gestimuleerd om zich te vernieuwen en om collageen aan te maken. We kunnen hiermee huidproblemen aanpakken zoals (acne)littekens, veroudering, pigmentatie. Boek deze behandeling in kuurvorm en krijg 5+1 behandeling gratis.

De voor- en nazorg zijn hetzelfde als bij de peelings.

Behandeltijd 60′

Image Skincare Peeling

Een chemische peeling of fruitzuurpeeling wordt toegepast om zeer effectief huidproblemen aan te pakken. Er zijn verschillende soorten peelings (acne lift, wrinkle lift, lightening lift) en verschillende sterktes. Elke peeling wordt aangepast aan jouw huidtype en huidprobleem.
Na het reinigen van de huid brengen we de peeling aan, deze duurt 3-7 minuten. Daarna krijg je nog een masker en ook bij elke peeling is ledlicht inbegrepen voor sneller herstel van de huid. Afwerking met serum, oogcrème en dag of nachtcrème.
Voor de beste resultaten is het aangeraden om een peelingkuur te doen van 6 behandelingen. Wanneer je een kuur boekt krijg je 5+1 behandeling gratis!

Nazorg peelings
– Vermijd directe blootstelling aan de zon gedurende 2 weken
– Gebruik elke dag SPF
– Maak geen gebruik van retinol/vitamine A 7 dagen voor en na de behandeling
– Niet waxen in het gelaat 48u voor en tot 7 dagen na de behandeling
– Schilfering vanzelf laten loskomen
– Gebruik alleen de aanbevolen producten na uw behandeling(en)

Behandeltijd 45′

Combinatiebehandelingen

Voor een maximum resultaat te behalen kunnen we ook combinaties inzetten met huidverbeterende behandelingen.

Combinatiemogelijkheden;

– Hydropeel + microneedling

– Hydropeel + peeling

– Peeling + microneeling

– Hydropeel + peeling + microneedling

Deze combinaties kan je niet online boeken omdat deze enkel kunnen gepland worden in overleg. Ook mogelijk in kuurvorm, 5+1 behandeling gratis.