fbpx
 

SKINCARE

SKINCARE

“Taking care of your skin is more important than covering it up.”

Ben je onzeker over je huid, wil je graag een probleem effectief aanpakken of wil je gewoon graag je huid goed verzorgen en beschermen? Wij werken voor al onze behandelingen met Image Skincare, een amerikaans merk dat zich richt op effectieve huidverbetering door middel van natuurlijke en innovatieve ingrediënten. We starten steeds met een SKINtake, een kennismakingsgesprek en een huidscan, alleen zo kunnen we de beste resultaten bereiken.

SKINtake 30 min

Voor we van start gaan met behandelingen of thuisproducten kom je langs voor een intake, we bespreken je geschiedenis, huidige routine en eventuele huidproblemen. Daarna nemen we een huidscan, met dit apparaat kunnen we in de diepere huidlagen kijken en zien we eventuele problemen die we met het blote oog niet zien. Zo kan ik je gericht advies geven en behandelingen aanpassen aan de behoeften van jouw huid. Je kan ook kiezen om meteen een behandeling te laten toepassen, tijdens deze ontdekkingsbehandeling kunnen we kijken hoe jouw huid reageert. Bij de eerste SKINtake krijg je staaltjes mee naar huis die geschikt zijn voor jouw huidtype.

TIP! Kom met een gereinigde huid naar je afspraak, zo kunnen we meteen met de scan starten.

Image Skincare Facial 60-75 min

Eens we weten aan welke huidproblemen jij wil werken, kunnen we aan de slag gaan met een Image Skincare facial. Deze behandeling wordt steeds aangepast naar de noden en behoeften van jouw huid. We starten met reinigen, een enzymatische peeling, onzuiverheden verwijderen en een masker. Standaard is bij elke behandeling ook ledlicht inbegrepen. Deze zal het herstel van je huid versnellen. Daarna werken we af met een serum, oogcrème en een dag of nachtcrème.

Zin in een ontspannende gelaatsmassage of alginaatmasker? Dan kan je deze als supplement bijboeken!

O2 Lift zuurstofbehandeling 60-75 min

Deze behandeling is een echte oppepper voor je huid, om een egale en frisse glow te verkrijgen. Een ideale behandeling dus wanneer je een belangrijk feestje op de planning hebt of voor bruidjes! We starten de behandeling met reinigen, enzymatische peeling, onzuiverheden verwijderen, zuurstofmasker en ledlicht. Daarna werken we af met een serum, oogcrème en dag of nachtcrème. Ook bij deze behandeling kan je een ontspannende gelaatsmassage bijboeken!

Signature Facelift 45 min

The Signature Facelift is een milde peeling op basis van vitamine C, hyaluronzuur en fruitenzymen die zorgt voor directe celvernieuwing en herstel van de natuurlijk balans van de huid. Een boost aan hydratatie, stevigheid en egalisatie zorgen er voor dat de huid er minder vermoeid uit ziet. Hij geeft je huid een glow al meteen vanaf de eerste behandeling. Een ware oppepper voor je huid.

Image Skincare Peeling 45 min

Een chemische peeling of fruitzuurpeeling wordt toegepast om zeer effectief huidproblemen aan te pakken. Er zijn verschillende soorten peelings en verschillende sterktes. Elke peeling wordt aangepast aan jouw huidtype en huidprobleem. Na het reinigen van de huid brengen we de peeling aan, deze duurt 3-7 minuten. Daarna krijg je nog een masker en ook bij elke peeling is ledlicht inbegrepen voor sneller herstel van de huid. Afwerking met serum, oogcrème en dag of nachtcrème. Bij een peeling kan je géén gelaatsmassage of alginaatmasker bijboeken.

Voor de beste resultaten is het aangeraden om een peelingkuur te doen van 6 behandelingen. Wanneer je een kuur boekt krijg je 5+1 behandeling gratis!

Nazorg peelings

  • Vermijd directe blootstelling aan de zon gedurende 2 weken
  • Gebruik elke dag SPF
  • Maak geen gebruik van retinol/vitamine a 7 dagen na de behandeling
  • Niet waxen in het gelaat tot 7 dagen na de behandeling
  • Schilfering vanzelf laten loskomen
  • Gebruik alleen de aanbevolen producten na uw behandeling(en)