fbpx
 

HUIDVERBETERING

HUIDVERBETERING

“Taking care of your skin is more important than covering it up.”

Ben je onzeker over je huid, wil je graag een probleem effectief aanpakken of wil je gewoon graag je huid goed verzorgen en beschermen? Wij werken voor al onze behandelingen met Image Skincare, een amerikaans merk dat zich richt op effectieve huidverbetering door middel van natuurlijke en innovatieve ingrediënten. We starten steeds met een SKINtake, een kennismakingsgesprek en een huidscan, alleen zo kunnen we de beste resultaten bereiken.

SKINtake 30 min

Voor we van start gaan met behandelingen of thuisproducten kom je langs voor een intake, we bespreken je geschiedenis, huidige routine en eventuele huidproblemen. Daarna nemen we een huidscan, met dit apparaat kunnen we in de diepere huidlagen kijken en zien we eventuele problemen die we met het blote oog niet zien. Zo kan ik je gericht advies geven en behandelingen aanpassen aan de behoeften van jouw huid.

Je kan ook kiezen om meteen een behandeling te laten toepassen, tijdens deze ontdekkingsbehandeling kunnen we kijken hoe jouw huid reageert. Bij de SKINtake krijg je staaltjes mee naar huis die geschikt zijn voor jouw huidtype, zo kan je de aanbevolen producten eerst uittesten.

TIP! Kom met een gereinigde huid naar je afspraak, zo kunnen we meteen met de scan starten. Boek alvast je SKINtake!

Image Skincare Facial 60 min

Eens we weten aan welke huidproblemen jij wil werken, kunnen we aan de slag gaan met een Image Skincare Facial. Deze behandeling wordt steeds aangepast naar de noden en behoeften van jouw huid.

We starten met reinigen, een enzymatische peeling, onzuiverheden verwijderen en een masker. Na het masker krijg je een ontspannende gelaatsmassage. Als laatste werken we af met een serum, oogcrème en een dag of nachtcrème.

Liever een Casmara alginaatmasker? Dan kan je deze als supplement bijboeken. Let op, hiervoor wordt een meerprijs aangerekend.

O2 Lift zuurstofbehandeling 75 min

Deze behandeling is een echte oppepper voor je huid, om een egale en frisse glow te verkrijgen. Een ideale behandeling dus wanneer je een belangrijk feestje op de planning hebt of voor bruidjes!

Deze behandeling bestaat uit; reinigen, enzymatische peeling, onzuiverheden verwijderen, zuurstofmasker en een ontspannende gelaatsmassage. Ledlicht is ook standaard inbegrepen in deze behandeling. Als laatste werken we af met een serum, oogcrème en dag of nachtcrème.

Signature Facelift 45 min

The Signature Facelift is een milde peeling op basis van vitamine C, hyaluronzuur en fruitenzymen die zorgt voor directe celvernieuwing en herstel van de natuurlijk balans van de huid.

Een boost aan hydratatie, stevigheid en egalisatie zorgen er voor dat de huid er minder vermoeid uit ziet. Hij geeft je huid een glow al meteen vanaf de eerste behandeling. Een ware oppepper voor je huid. Deze peeling is ook geschikt voor tijdens de zomermaanden.

Ormedic Lift 45 min

Deze milde peeling is zeer geschikt voor de huid die uit balans is. Een combinatie van pompoen-, ananas-, papaya-enzymen en peptides geven je huid onmiddellijk een intense voeding en kalmeert je huid op de meest natuurlijke wijze.

Deze peeling kan ook in de zomer toegepast worden en kan ook bij zwangerschap!

HydroPeel 60 min

HydroPeel is een hydrodermabrasie behandeling met verschillende functies in één. Met een vacuüm-apparaat kunnen we tegelijkertijd diep reinigen, exfoliëren en hydrateren. Serums aangepast aan jouw huidtype worden dieper in de huid ingebracht waardoor deze beter hun werk kunnen doen. Deze behandeling gaat de huid detoxen, onzuiverheden verwijderen, poriën minder zichtbaar maken, fijne lijntjes verzachten en dode huidcellen verwijderen. De huid krijgt een betere doorbloeding waardoor er een natuurlijke glow ontstaat.

Na de HydroPeel kan je genieten van een ontspannende gelaatsmassage.

Image Skincare Peeling 45 min

Een chemische peeling of fruitzuurpeeling wordt toegepast om zeer effectief huidproblemen aan te pakken. Er zijn verschillende soorten peelings (acne lift, wrinkle lift, lightening lift) en verschillende sterktes. Elke peeling wordt aangepast aan jouw huidtype en huidprobleem. Zo kunnen we problemen verhelpen zoals acné, pigmentatie, rosacea en huidveroudering.

Na het reinigen van de huid brengen we de peeling aan, deze duurt 3-7 minuten. Daarna krijg je nog een masker en ook bij elke peeling is ledlicht inbegrepen voor sneller herstel van de huid. Afwerking met serum, oogcrème en dag of nachtcrème.

Voor de beste resultaten is het aangeraden om een peelingkuur te doen van 5-6 behandelingen. We starten met milde peelings en bouwen zo de sterkte van de peelings op. Wanneer je een kuur boekt krijg je 5+1 behandeling gratis!

Nazorg peelings

  • Vermijd directe blootstelling aan de zon gedurende 2 weken
  • Gebruik elke dag SPF
  • Maak geen gebruik van retinol/vitamine A 7 dagen voor en na de behandeling
  • Niet waxen in het gelaat 48u voor en tot 7 dagen na de behandeling
  • Schilfering vanzelf laten loskomen
  • Gebruik alleen de aanbevolen producten na uw behandeling(en)
Casmara Alginaatmasker

Deze heerlijke maskers kan je als supplement bijboeken bij alle behandelingen met uitzondering van de O2 Lift.

De  alginaatmaskers op basis van bruine algen zijn heerlijk verkoelend, werken kalmerend en herstellend op de huid en het leuke is dat ze door hun gelstructuur ook kunnen aangebracht worden over ogen en lippen. Hierdoor worden ook fijne lijntjes rond de mond en ogen aangepakt.

We hebben 11 soorten alginaatmaskers en deze kiezen we op basis van je huidtype en behoeften van de huid.