fbpx

Deepliner- Eyeliner-Designliner

Wil jij niet meer elke ochtend vroeger opstaan om je ogen op te maken of vind je het moeilijk om een eyeliner (met wing) bij jezelf te tekenen? Dan is een van deze technieken wellicht voor jouw geschikt! Deepliner geeft het effect van een vollere wimperrand en geeft een natuurlijke, frisse look, deze wordt tussen de wimpers geplaatst. Een deepliner kan ook aan de onderkant toegepast worden. Deepliner is perfect wanneer je niet gewend bent om veel make-up te dragen. Eyeliner (zonder wing) en designliner (met wing) wordt net boven de wimperrand geplaatst en samen met een deepliner. Een designliner is niet geschikt wanneer je zware oogleden hebt. Houdbaarheid is afhankelijk van huidtype, 2 – 5 jaar.

Draag je wimperextensions? Deze moet je 1 week voor de behandeling laten verwijderen. Lenzen doe je ook best uit vóór de behandeling, neem dus een lenzendoosje en eventueel een gewone bril mee.

Nazorg

– 24u geen watercontact

– 1 week geen make-up aan de ogen

– droog laten genezen dus geen zalf, vaseline, …

– korstjes of velletjes vanzelf laten loskomen

– 2 weken geen zon, zonnebank , sauna en zwemmen

– lashlift/wimperextentions mag vanaf  2 weken na de behandeling

 

Behandeltijd 90-120′

Lippigmentatie-Lipenlightment

Met lippigmentatie kunnen we de lipcontour gaan versterken zodat de lippen optisch groter lijken. Ideaal bij pigmentverlies (door bv. lipfillers). Lipenlightment is geschikt wanneer er donkere pigmenten aanwezig zijn die je graag wil verlichten of bij donkere huidtypes zodat de lippen roder of rozer lijken. We starten met het tekenen van een pre-draw, zo zal je op voorhand kunnen zien hoe de vorm er zal uitzien. Deze techniek is geschikt voor ieder huidtype en het resultaat zal 1-3 jaar zichtbaar zijn afhankelijk van jouw huidtype.

Wanneer je regelmatig last hebt van koortsblaren is de kans op een uitbraak veel groter na plaatsen van lippigmentatie. Laat daarom op voorhand speciale medicatie voorschrijven door jouw huisarts zodat je deze enkele dagen voor de afspraak kan beginnen innemen. Indien je koortsblaren hebt op de dag van afspraak, kunnen we geen lippigmentatie plaatsen.

Nazorg

– 1 week geen make-up op de lippen

– droog laten genezen dus geen zalf, vaseline, …

– korstjes of velletjes vanzelf laten loskomen

– 2 weken geen zon, zonnebank , sauna en zwemmen

– let op met warm eten/drinken

– géén lipfillers laten toepassen tot 1 maand voor en 2 weken na de behandeling

 

Behandeltijd 90-120′

Powderbrows 

Powderbrows is een techniek waarbij we met een nanonaald ‘pixels’ gaan creeëren. Het uiteindelijke resultaat zal een zacht  schaduw/poedereffect hebben. We starten met het tekenen van een pre-draw, zo zal je op voorhand kunnen zien hoe de vorm er zal uitzien. Deze techniek is geschikt voor ieder huidtype en het resultaat zal 1-3 jaar zichtbaar zijn afhankelijk van jouw huidtype.

Nazorg

– 3 dagen geen watercontact (let op met sporten ivm zweten

– 1 week geen make-up op de wenkbrauwen

– droog laten genezen dus geen zalf, vaseline, …

– korstjes of velletjes vanzelf laten loskomen

– 2 weken geen zon, zonnebank , sauna en zwemmen

 

Behandeltijd 90-120′

Extra informatie semi pmu

Bij elke vorm van semi-permanente make-up bespreken wij eerst de vorm en kleur. Vertel jouw wensen en wij houden hier rekening mee.

Houdt rekening dat regelmatige touch-ups nodig zullen zijn om de intensiteit van je wenkbrauwen/lippen/eyeliner te behouden. Na de eerste plaatsing is altijd een nabehandeling nodig die moet plaatsvinden na 6-8 weken. Deze is altijd in de prijs inbegrepen. Indien je toch een 3de nabehandeling nodig hebt, wordt er enkel een materiaalvergoeding aangerekend (€50).

Bij elke vorm van semi-permanente make-up is na plaatsing de kleur en intensiteit veel donkerder, na ongeveer 5 dagen is de kleur al veel lichter. De kleur verlicht na de eerste plaatsing ongeveer 70% en na de bijwerking 30%. Het totale genezingsproces duurt 4-6 weken.

Wij werken zeer hygiënisch, we gebruiken bij élke klant en élke behandeling steeds nieuwe blades/naalden!

 

WANNEER MAG IK GEEN PERMANENTE MAKE-UP LATEN PLAATSEN OF EEN REMOVALBEHANDELING LATEN UITVOEREN?

Wanneer je;
– Zwanger bent
– Borstvoeding geeft (de eerste 3 maanden)
– Aan hemofilie lijdt
– Aan ernstige hart of vaatziekten lijdt
– Actieve uitbraak van herpes hebt in het gelaat (lippen)
– Medicijnen of crèmes gebruikt tegen acne
– Langdurig bloedverdunners neemt
– Chemotherapie of bestralingen krijgt of minder dan 6 maanden geleden hebt gekregen
– Littekens hebt minder dan één jaar oud
– Op de behandelende zone minder dan 3 maanden geleden oude pmu hebt laten weglaseren/verwijderen
– Minder dan 1 maand voor de behandeling botox of fillers (op de zone van de behandeling) hebt laten plaatsen
– In de laatste 24u alcohol of drugs hebt gebruikt