fbpx
 

BROWS & LASHES

BROWS & LASHES

“Behind every strong brow is an even stronger woman.”

Browshaping 10-15 min

Klassieke browshaping, bij deze behandeling gaan we de wenkbrauwen in model brengen door middel van waxen, tweezen en trimmen, rekening houdend met jouw wensen. Je kan hierna ook kiezen om de wenkbrauwen te laten afwerken met make-up of ze te kleuren met wenkbrauwverf.

Henna brow treatment 45 min

Dit is een all-in behandeling, een klassieke browshaping aangevuld met het verven van de wenkbrauwen met henna. Henna is ideaal wanneer je de stap naar semi-permanente make-up te groot vindt. Je kan kale plekjes verbergen en de wenkbrauwen zien er tijdelijk voller uit, ook kan je hiermee de vorm lichtjes aanpassen. Henna houdt 1-3 weken op de huid en tot 6 weken op de haartjes. De behandeling duurt in totaal 45 minuten.

Lashlift + lashbotox 45 min

Bij een lashlift gaan we de eigen wimpers een krul geven oftewel ‘liften’. Hier komen geen valse wimpers aan te pas. Ideaal wanneer je een natuurlijke look verkiest of geen extensions kan verdragen. Na de lashlift worden jouw wimpers nog verzorgd met een lashbotox die de groei stimuleert. De wimpers kunnen nadien ook geverfd worden indien gewenst. Zo heb je dagelijks een mascara effect, maar je mag nog steeds mascara gebruiken als je dat wil. Een lashlift houdt tot 6-8 weken, de behandeling duurt 45-60 minuten.

Browlift 30 min

Deze behandeling is geschikt wanneer je moeite hebt met het stylen van je wenkbrauwen of wanneer je wenkbrauwhaartjes naar beneden groeien. De haartjes worden in de gewenste vorm gelegd en het resultaat zal 6-8 weken zichtbaar blijven. Kies voor strakke of een fluffy look. De behandeling is inclusief waxen en afwerken, eventueel aan te vullen met verven of henna.

Volume lashes 60-120 min

Volume lashes oftewel russian volume, zijn wimperextensions waarbij we op elk natuurlijk wimpertje een handgemaakt waaiertje van extensions plaatsen (geen trosjes!), in tegenstelling tot de one by one techniek (1 op 1) zijn deze veel voller maar ook zachter en lichter in gewicht waardoor de houdbaarheid veel beter is. Afhankelijk van jouw natuurlijke wimpers kan je kiezen van naturel tot ‘drama’. Wimpers hebben een groeicyclus van 6-8 weken, dit wil zeggen dat na deze cyclus uw natuurlijke wimper uitvalt en er hier een nieuwe voor in de plaats komt. Omdat we zo dagelijks natuurlijke wimpers verliezen, is het aangeraden om uw extensions elke 3-4 weken bij te werken, om steeds een mooi, vol effect te behouden. Wimperextensions brengen géén schade aan de natuurlijke wimpers!

Nazorg;

  • 24u geen water/sauna
  • Geen mascara
  • Wimpers reinigen elke 2-3 dagen met speciale lashfoam
  • Geen producten op basis van olie

Weinig tijd en toch graag een refill? Boek dan een speed refill! Dit is een korte afspraak van 1u en we proberen zoveel mogelijk op te vullen, zorg dat je je wimpers zelf van te voren goed reinigt zodat we zoveel mogelijk tijd hebben om op te vullen.