fbpx

Browshaping

Klassieke browshaping, bij deze behandeling gaan we de wenkbrauwen in model brengen door middel van waxen, tweezen en trimmen, rekening houdend met jouw wensen. Je kan hierna ook kiezen om de wenkbrauwen te laten afwerken met make-up of ze te kleuren met wenkbrauwverf.

Henna Brow Treatment

Dit is een all-in behandeling, een klassieke browshaping aangevuld met het verven van de wenkbrauwen met henna. Henna is ideaal wanneer je de stap naar semi-permanente make-up te groot vindt. Je kan kale plekjes verbergen en de wenkbrauwen zien er tijdelijk voller uit, ook kan je hiermee de vorm lichtjes aanpassen. Henna houdt 7 – 10 dagen op de huid en tot 6 weken op de haartjes. De behandeling duurt in totaal 45 minuten.

Lashlift

Bij een lashlift gaan we de eigen wimpers een krul geven oftewel ‘liften’. Hier komen geen valse wimpers aan te pas. Ideaal wanneer je een natuurlijke look verkiest of geen extensions kan verdragen. Na de lashlift worden jouw wimpers nog verzorgd met een lashbotox die de groei stimuleert. De wimpers kunnen nadien ook geverfd worden indien gewenst. Zo heb je dagelijks een mascara effect, maar je mag nog steeds mascara gebruiken als je dat wil. Een lashlift houdt tot 6-8 weken, de behandeling duurt 45-60 minuten.