fbpx
 

BRIDAL & MAKE-UP

BRIDAL & MAKE-UP

“Happiness and confidence are the prettiest things you can wear on your wedding day.”

Ben jij een bride to be? En wil jij je als bruid extra laten verwennen op jouw grote dag? Wij verzorgen ook je bruidsmake-up. Kom zeker langs voor een proef make-up zodat we kunnen kijken wat jouw wensen zijn. Wij werken hiervoor met 2 verschillende pakketjes.

Bridal in the morning

Voor de proef make-up kom je van te voren langs in de zaak. Op de grote dag kom ik naar jou toe op het afgesproken uur. In dit pakket heb je ook 1x recht op een browshaping, make-up komt altijd veel mooier tot zijn recht als je wenkbrauwen in orde zijn! Hiervoor kom je langs in de zaak 1 of 2 dagen voor de grote dag. Totaalprijs €120,00.

  • 1x proef make-up
  • 1x make-up aan huis
  • Striplashes
  • 1x browshaping (verven indien gewenst)
  • Vervoer tot binnen een straal van 20km
Bridal all day

Wens je later op de dag je make-up bij te laten werken of wil je graag overschakelen naar een avondmake-up, bijvoorbeeld voor de fotoshoot of voor het avondfeest? Ook hiervoor kom ik op locatie op het gewenste tijdstip om jou opnieuw te laten stralen. Je betaalt hiervoor een meerprijs van €50,00 (inclusief vervoer tot 20km).

Bridal entourage

Zijn er familieleden/vriendinnen die ook graag willen gemaquilleerd worden in de ochtend? Zij betalen per persoon €40,00 (exclusief striplashes). Indien zij ook wensen bij te werken op een later moment betalen zij €55,00 per persoon.

Dag of avondmake-up 30-40 min

Een feestje of een fotoshoot gepland? Laat je dan opmaken door ons. Kies voor dag make-up wanneer je een zachte, natuurlijke uitstraling verkiest. Wil je er glamourous uitzien, kies dan voor avond make-up wanneer je graag bv smokey eyes of contouring/highlighting wil.

Wenst u geen proefmake-up? Dan wordt de totaalprijs verminderd met €40,00.

Wenst je om op de dag zelf ook naar de zaak te komen, dan betaald je €105,00 inclusief de proef make-up.

Wanneer je langskomt voor de proefmake-up betaal je enkel de proef. Deze kost €40,00. Het overige bedrag betaal je op de dag zelf en kan in cash of met bancontact/payconiq.