Image Skincare Peelings

Peelings hebben een zeer mooi effect op de huid. Een (chemische) peeling bevat natuurlijke zuren die dode huidcellen kunnen verwijderen. Wij passen de peeling aan, aan jouw huidtype en huidconditie. Voor elke huid hebben wij een geschikte peeling. Wij raden peelings aan in kuurvorm van 6 behandelingen om de 2 weken. Betaal 5 behandelingen en krijg 1 behandeling + een post-treatment kit voor thuis volledig gratis!

Bij al onze peel-behandelingen is een vliesmaker en LED-therapie inbegrepen. Tijdens het inwerken van het vliesmaker kan je genieten van een heerlijke hoofdhuidmassage!

Intensieve huidverbetering? Combineer dan een peeling met een dermaplaning of microneedling!

Ormedic Lift

Een milde peeling op basis van ananas-, papaya- ene pompoenenzymen. Heel geschikt voor de huid die uit balans is, onzuiverheden vertoond of bij irritaties. Deze behandeling mag ook tijdens de zomermaanden én tijdens de zwangerschap.

Deze peeling is een level 1 peeling.

Signature Facelift

Dé behandeling voor de vermoeide, doffe huid. Een mix van vitamine C, hyaluronzuur en fruitenzymen gaan dode huidcellen verwijderen en de huid intens hydrateren en egaliseren. De huid is zichtbaar steviger en heeft een glow al na de eerste behandeling. Deze enzymatische peeling is ook geschikt tijdens de zomermaanden.

Deze peeling is een level 1 peeling.

Peelings level 2 – 3

Een (chemische) peeling wordt toegepast om zeer effectief huidproblemen te verhelpen. Dode huidcellen worden verwijderd en ingrediënten werken diep door tot in de levende huidlagen. De huid wordt gestimuleerd om zichzelf te vernieuwen en te herstellen, hierdoor hebben peelings een verjongend en huidverbeterend effect.

Onze peelings ( Acne lift – Lightening lift – Wrinkle lift) bevatten hoge concentraties werkzame stoffen en afhankelijk van welke peeling en welke sterkte is het mogelijk dat de huid (licht) gaat vervellen. Dit proces is normaal en zorgt voor een gloednieuwe, stralende huid.

Met een peeling kunnen we problemen behandelen zoals 

 • Acné
 • Pigmentatie
 • Melasma
 • Littekens
 • Fijne lijntjes
 • Vale huid
 • Grove poriën
 • Roodheid

Back Treatment

Een mooie rug vraagt een goede verzorging! Rugacne kan heel vervelend zijn. Tijdens een rugbehandeling kunnen we onzuiverheden verwijderen en pigmentatie verminderen dat ontstaan is door acne. Dit doen we door het aanbrengen van een aangepaste peeling.

We raden deze behandeling aan in kuurvorm, een kuur bestaat uit 3 behandelingen om de 3 weken. Je kan deze behandeling ook los boeken of als onderhoudsbehandeling na een kuur.

Wat je zeker moet weten

Wij adviseren peelings altijd in kuurvorm. Zo kunnen we de peelings goed opbouwen. Een kuur bestaat uit 6 behandelingen om de 2 weken. Het is belangrijk om de huid goed voor te bereiden met thuisproducten, voorafgaand van de kuur. Het gebruik van een SPF is verplicht tijdens een peelingkuur!

Tijdens een Skintake kunnen we je de juiste producten adviseren. Zo kunnen we behandelingen en kuren sneller opbouwen voor een sneller en beter resultaat. Ook de nazorg is zeer belangrijk en bepalend voor het resultaat.

Nazorg peelings

 • Gebruik geen vitamine A of retinol 7 dagen voor en na de behandeling
 • 48u voor de behandelingen en 7 dagen na de behandeling het gelaat niet waxen
 • Vermijd 2 weken na de behandeling directe blootstelling aan de zon, draag elke dag een SPF
 • Gebruik enkel producten die wij je adviseren