Wat fijn dat je wat meer te weten wil komen over mij (Debbie) de oprichtster van Beauty Boulevard.

Mijn vriendinnen omschrijven me als een goedlachse meid die erg positief in het leven staat. Klein van gestalte maar met grote dromen. Een vrouw met een warm hart, een ontwapenende glimlach en toch ook een stoer (en licht sarcastisch) kantje.

Ik ben stiekem ook een beetje een workaholic. Wanneer ik niet in mijn zaak aan het werk ben, zit ik vaak met mijn neus in de “vakboekskes”. Voor een stukje is dat natuurlijk omdat Beauty Boulevard mijn passie is. Aan de andere kant wil ik blijven bijleren en mezelf verder evolueren. Dat is volgens mij de enige manier om jou de beste service te kunnen geven. Het geeft me onder andere een stevige basiskennis over het lichaam, en meer specifiek de huid. Dus ook over welke factoren er een invloed op hebben. Die kennis helpt me om enkel de beste behandelingen en producten voor jou uit te kiezen. Ik zal altijd resoluut kiezen voor zichtbare resultaten en nooit voor valse beloftes. Het is mijn missie ervoor te zorgen dat jij vol vertrouwen mijn zaak kan binnenstappen voor eender welke behandeling en dat je met een grote glimlach alweer uitkijkt naar een volgend bezoek.

Dat ik graag blijf bijleren, zie je ook aan de weg die ik de afgelopen jaren heb afgelegd. Mijn diploma als kapster vulde ik al snel aan met een diploma als schoonheidsspecialiste. Binnen de beauty sector lag mijn passie oorspronkelijk bij het zetten van nagels. Vervolgens vond ik in permanente make-up een ideale uitdaging om mijn leergierigheid te stillen. Daarna volgde de interesse voor huidverbetering. Iets waarin ik me nu al enkele jaren verdiep maar waarbij het voelt alsof ik nog maar een tipje van de sluier gelicht heb. Ik zal dus nog haal wat jaren zoet zijn met dit onderwerp.

Wat mij misschien nog het meest typeert, is dat ikzelf niet graag in de schijnwerpers sta. Terwijl ik er ontzettend van geniet om anderen in de spotlight te zetten door hen te helpen de beste versie van zichzelf te zijn. Daarom ben ik ook zo gebeten door alles wat met huidverbetering te maken heeft. Huidproblemen kunnen er immers voor zorgen dat je jezelf niet kan zijn omdat je pijn hebt, beperkt bent in wat je kan doen of uit schaamte voor je huid. Vaak wordt de probleemzone dan ook nog eens bedekt. Dit maakt het alleen maar erger. Zo beland je in een vicieuze cirkel en zakt je zelfvertrouwen steeds wat verder weg. Ik wil helemaal niet dat je je huid bedekt om er beter uit te zien. Integendeel, ik wil je huid een upgrade geven waardoor je vanzelf straalt! Dat is het effect van een goede huidverbetering.

Heb je nog vragen over mij of over één van de behandelingen? Kom gerust even langs voor een warme babbel.