Image Skincare Facials

Zin in een ontspannende gelaatsbehandeling?

Onze facials zijn huidverbeterend én tegelijk ontspannend. Geniet van een heerlijke hoofd-, gelaat- en schoudermassage. Wij passen steeds de  producten bij elke behandeling aan, aan de behoeften van jouw huid.

Boek een facial wanneer je nood hebt aan ontspanning of ter afwisseling van intensievere huidbehandelingen. Upgrade eventueel je facial met een luxe Casmara alginaatmasker. Voor een facial is een Skintake niet noodzakelijk.

Alle Image Skincare  Facials bestaan uit: reiniging – dieptereiniging – browshaping – masker – hoofd- en gelaatsmassage – serum – oogverzorging – dag- of nachtcreme.

Balancing facial | 60 min

Deze behandeling draait rond balans. Een huid die uit balans is na een stressvolle periode, tijdens de zwangerschap of bij huidirritatie brengen we weer in evenwicht door krachtige peptiden en anti-oxidanten.

Anti-oxidant facial | 60 min

Een vermoeide, doffe en droge huid heeft nood aan vitamine C. Deze krachtige anti-oxidant stimuleert de celvernieuwing en de aanmaak van collageen, hydrateert de huid en verminderd roodheden.

Illuminating facial | 60 min

Door plantaardige huidoplichtende en egaliserende ingrediënten geven we de huid de ultieme glow. Ook zal deze behandeling rode en geïrriteerde huiden kalmeren en hydrateren.

Purifying facial | 60 min

Is je huid acné-gevoelig of heb je een vette huid. Dan is deze behandeling voor jou geschikt. We maken gebruik van zuiverende, ontstekingsremmende en anti-bacteriële ingrediënten.

Stem cell facial | 60 min

Plantstamcellen die een bewezen effect hebben op huidverslapping, dat is het hoofdingrediënt in deze facial. Ook pigmentatie en fijne lijntjes worden tegelijk aangepakt, de huid wordt egaler en steviger.

Casmara alginaatmasker | 15 min

De  alginaatmaskers op basis van bruine algen zijn heerlijk verkoelend, werken kalmerend en herstellend op de huid en het leuke is dat ze door hun gelstructuur ook kunnen aangebracht worden over ogen en lippen. Hierdoor worden ook fijne lijntjes rond de mond en ogen aangepakt. We hebben 11 soorten alginaatmaskers en deze kiezen we op basis van je huidtype en behoeften van de huid.

Upgrade elke huidbehandeling met een luxe Casmara alginaatmasker (niet mogelijk bij O2 lift)

Image Skincare Mini Facial

Weinig tijd maar toch nood aan een facial? Dan is de Image Skincare Mini Facial ideaal! Deze facials zijn exact zoals de normale facials maar dan zonder een uitgebreide massage en browshaping. Terwijl het masker inwerkt geniet je wel van een heerlijke hoofdhuidmassage!

Casmara Facial

Kies je voor de Casmara Facial? Dan wordt er automatisch een Casmara alginaatmasker toegevoegd aan je Image Skincare Facial, uit de 11 soorten kiezen wij een masker dat aansluit op de behoeften van je huid.

reiniging – dieptereiniging – browshaping – Casmara alginaatmasker – hoofd- en gelaatsmassage – serum – oogverzorging – dag- of nachtcreme.

 

Acne behandeling

Als je veel last hebt van mee-eters en puistjes gaan we tijdens deze facial vooral focussen op het uitreinigen van de huid. We gebruiken hierbij producten en ingrediënten die geschikt zijn voor de acné-huid en die ontstekingsremmend en anti-bacterieel werken.

reiniging – dieptereiniging – onzuiverheden verwijderen – masker – serum – oogverzorging – dag- of nachtcreme.

O2 Lift

Een luxe zuurstofbehandeling die onmiddellijk een glow geeft. Zuurstof staat in deze behandeling centraal. Maar ook plantaardige stamcellen, peptiden en enzymatische plantenextracten zorgen voor een frisse, egale uitstraling van de huid. Dé behandeling voor brides to be of wanneer er een andere belangrijke gebeurtenis op de planning staat.

reiniging – dieptereiniging – browshaping – zuurstofmasker – hoofd- en gelaatsmassage – LED-therapie – serum – oogverzorging – dag- of nachtcreme.