Permanente make-up

Met permanente make-up heb je elke dag een natuurlijke, frisse uitstraling, zonder extra moeite! Accentueer je wenkbrauwen, lippen of ogen door middel van onze nieuwste technieken en bespaar tijd, élke ochtend.

Samen bepalen we welke vorm en kleur jou het beste zal staan. We maken vooraf een tekening zodat jij kan zien hoe je lippen, wenkbrauwen of eyeliner er zullen uitzien.

Powderbrows

Door het plaatsen van pixels kunnen we de wenkbrauwen inschaduwen zodat je wenkbrauwen voller lijken. Het resultaat is een zacht poedereffect, maar wil je liever een strakkere look dan is dit ook mogelijk.

Met powderbrows kunnen we je wenkbrauwen meer accentueren en zorgen dat ze symmetrisch lijken. Zo hoef jij niet meer elke dag veel tijd te stoppen in het bijtekenen van je wenkbrauwen.

Gemiddeld blijven powderbrows tot 2 jaar mooi, maar wij adviseren een jaarlijkse bijwerking voor een optimaal kleurbehoud.

Vooraf

Kom zonder make-up naar je afspraak.

Gebruik geen bloedverdunnende middelen 24u voor de behandeling zoals alcohol, caffeïne en bloedverdunnende medicatie (bespreek dit op voorhand met je arts).

Nazorg

 • 3 dagen geen watercontact, let op met sporten in verband met zweten
 • draag 1 week geen make-up op de wenkbrauwen
 • laat je powderbrows droog genezen, breng geen zalf of vaseline aan
 • 2 weken geen zon, zonnebank, sauna of zwemmen

 

 

Eyeliner

Vind je het moeilijk om een eyeliner bij je zelf te tekenen of wil je hiervoor niet meer elke ochtend vroeger opstaan? Dan is een van deze technieken wellicht voor jou geschikt!

Een deepliner is een fijne, eyeliner die we tussen de wimpers plaatsen. Deze eyeliner is heel subtiel maar geeft optisch een vollere wimperrand. Een deepliner kan ook aan de onderste oogleden worden toegepast.

Wij plaatsen aan de onderste oogleden enkel deepliners, geen (zware) eyeliners!

Een eyeliner (zonder wing) en een designliner (met wing) wordt net boven de wimperrand geplaatst en samen met een deepliner. Een designliner is niet geschikt wanneer je zware oogleden hebt.

Eyeliner blijft gemiddeld 2 – 5 jaar mooi. Deepliner wordt aangeraden om jaarlijks bij te werken.

Vooraf

Draag je wimperextensions, dan dien je deze te laten verwijderen min. 1 week voor de behandeling.

Lenzen doe je best uit voor de behandeling, neem eventueel een lenzendoosje en een bril mee.

Kom zonder make-up naar je afspraak.

Gebruik geen bloedverdunnende middelen 24u voor de behandeling zoals alcohol, caffeïne en bloedverdunnende medicatie (bespreek dit op voorhand met je arts).

Nazorg

 • 24u geen watercontact
 • 1 week geen oogmake-up
 • laat de eyeliner droog genezen, breng geen zalf of vaseline aan
 • 2 weken geen zon, zonnebank, sauna of zwemmen
 • lashlift of wimperextensions kan je na 2 weken opnieuw laten plaatsen

 

Lippigmentatie

Met lippigmentatie kunnen we de lipcontour gaan versterken zodat de lippen optisch groter of meer symmetrisch lijken. Met deze techniek kunnen we de vorm (licht) aanpassen. Ideaal bij pigmentverlies door bijvoorbeeld lipfillers. Bij lippigmentatie worden de lippen volledig ingekleurd, zo bekom je ook een mooie tint.

Heb je donkere pigmenten in je lippen (melanine)? Dan is het mogelijk om met lippigmentatie deze delen te neutraliseren om een frissere en egalere look te bekomen! Let op, dat bij een lipenlightment vaak een derde sessie nodig is!

Lippigmentatie blijft gemiddeld 2-5 jaar mooi, maar wij adviseren een jaarlijkse bijwerking voor een optimaal kleurbehoud.

Vooraf

Heb je lipfillers, dan moet er minimum 1 maand tijd tussen de lipfillers behandeling en de lippigmentatie zitten.

Bij regelmatige koortsblaren neem je best eerst contact met ons op.

Kom zonder make-up naar je afspraak.

Gebruik geen bloedverdunnende middelen 24u voor de behandeling zoals alcohol, caffeïne en bloedverdunnende medicatie (bespreek dit op voorhand met je arts).

Nazorg

 • 1 week geen make-up op de lippen
 • laat de lippigmentatie droog genezen; breng geen zalf of vaseline aan
 • 2 weken geen zon, zonnebank, sauna of zwemmen
 • let de eerste 48u op met warm eten en drinken
 • lipfillers kan je 2 weken na de behandelingen laten plaatsen

 

FAQ permanente make-up

Kan ik op voorhand zien hoe de vorm van mijn permanente make-up zal worden? 

Ja, bij elke vorm van pmu, met uitzondering van deepliner, tekenen wij de vorm volledig uit. Zo zie je op voorhand hoe je powderbrows, lippigmentatie of eyeliner/designliner er zal uitzien. Hierbij houden we rekening met jouw wensen en de morfologie van jouw gelaat. Bij deepliner is het niet mogelijk om deze op voorhand te tekenen omdat deze geplaatst wordt tussen de wimperrand. 

Hoe lang blijft permanente make-up?

Dit is afhankelijk van jouw huidtype. Bij een vette huid zal pmu sneller vervagen dan bij een droge huid. Voor powderbrows is dit gemiddeld 1-3 jaar, bij lippigmentatie, eyeliner en designliner 2-5 jaar en deepliner 1-2 jaar. Een jaarlijkse bijwerking wordt aangeraden om de intensiteit van de kleur optimaal te houden.

Hoe lang duurt een behandeling?

Dit is afhankelijk van welke permanente make-up u kiest.

Powderbrows duurt gemiddeld 2h-2,5h. Voor lippigmentatie of lipblush is dit 2,5h-3h. Deepliner duurt gemiddeld 60-75 minuten en eyeliner/designliner 2h-2,5h.

Deze tijdindicaties zijn voor de allereerste plaatsingen, zonder de bijwerking. Bijwerkingen kunnen verschillend zijn in tijd.

Betaal ik extra voor de bijwerking?

Wanneer u langskomt voor een volledig nieuwe plaatsing van permanente make-up dan is de bijwerking binnen 8 weken inbegrepen in de prijs. Bij de bijwerking binnen 8 weken hoef je dus niets extra te betalen.

In sommige gevallen kan een 2de bijwerking nodig zijn. Valt deze binnen de eerste 3 maanden dan betaal je voor de extra bijwerking enkel een kostenvergoeding van €50,-.

Hoe lang blijft de kleur na de behandeling donker?

Na de behandeling mag je pmu 1-3 dagen niet in contact komen water. De kleur is de eerste 3 dagen het donkerste. Na watercontact zal de permanente make-up gaan vervellen en zal de kleur lichter gaan worden.

Na de eerste behandeling zal je pmu tot 70% lichter worden, na de nabehandeling 30-50%.

Ik heb al permanente make-up van een andere pmu-artiest, kan ik dit laten bijwerken bij Beauty Boulevard?

Bijwerkprijzen zijn enkel geldig voor klanten die de eerste plaatsing hebben laten toepassen bij Beauty Boulevard. In de meeste gevallen is het noodzakelijk om de vorm aan te passen of om een kleurcorrectie toe te passen. 

In sommige gevallen is het mogelijk om over oude pmu te werken, in andere gevallen is een removal noodzakelijk. Voor de mogelijke opties mail je best naar info@beautyboulevard.be en voeg je duidelijke foto’s toe van je permanente make-up, in goed daglicht en zonder make-up.

Wanneer kan ik geen permanente make-up laten toepassen?

Je kan geen permanente make-up laten plaatsen indien;

 • je zwanger bent of borstvoeding geeft in de eerste 3 maanden.
 • je hormoonzalven of andere medicatie gebruikt die de huid dunner maken, bv roaccutane. In dit geval wacht je minstens 3-6 maanden na het laatste gebruik.
 • je chemotherapie of bestralingen ondergaat of in de laatste 6-12 maanden hebt ondergaan.
 • je een diabetespatient bent. In dit geval bespreek je met je behandelende arts of je permanente make-up mag laten toepassen.

Twijfel je? Mail ons je vraag naar info@beautyboulevard.be en bespreek in geval van ziekte steeds met je behandelende arts.

Ik heb last van koorstblaasjes, kan ik dan lippigmentatie laten toepassen?

Heb je op het moment van de afspraak een koortsblaas? Dan kan de behandeling niet doorgaan. Heb je regelmatig last van koortsblaren dan kan je bij je huisarts medicatie laten voorschrijven die je voor en na de behandeling inneemt om de kans op een koortsblaas te verminderen.

Na lippigmentatie is de kans 80% groter op een uitbraak, met medicatie en de juiste nazorg verminder je het risico. Let op, een uitbraak na de behandeling kan effect hebben op het genezen resultaat.

Ik heb donkere pigmenten in mijn lippen, kan ik dit laten verlichten?

Met lippigmentatie kunnen we donkere pigmenten in de lippen verhelderen, let op dat bijna altijd een derde sessie nodig is.

Ik draag wimperextensions, kan ik dan eyeliner laten plaatsen?

Het is niet mogelijk om eyeliner te plaatsen met wimperextensions, deze dien je minstens 1 week voor je afspraak te laten verwijderen. Na de laatste behandeling kan je opnieuw wimperextions laten plaatsen na 2 weken.

Laat geen lashlift plaatsen voor je eyeliner, het plaatsen van eyeliner kan mogelijk het effect van de lashlift verminderen. Een nieuwe lashlift mag je laten plaatsen 2 weken na de laatste behandeling.