Brazilian Full Wax, hoe werkt dat?

Brazilian watte? Brazilian Full Wax! Ja, ook met suikerontharing kunnen wij down under alles wegwaxen! Een Brazilian Full Wax houdt in dat de volledige schaamstreek wordt gewaxt, venusheuvel, schaamlippen én de bilnaad. Maar jij bepaalt natuurlijk zelf welke delen gewaxt worden. De meeste dames laten alles wegwaxen!

Is dat raar? Neen, absoluut niet… Het is zelfs een zaligheid om niet meer te hoeven scheren! Gedaan met ingegroeide haren, rode bultjes en jeuk! Gooi dat scheermes al maar weg 😉

Maar ik begrijp dat het niet evident is om jezelf ‘bloot te geven’. Daarom deze blog, ik leg je uit hoe een brazilian full wax in z’n werk gaat!

Geloof me, we zien er onderaan allemaal min of meer hetzelfde uit. Ik beoordeel jou niet op hoe je er down under uitziet, ik focus me vooral op mijn techniek! Wist je dat ik zelfs een vollédige Brazilian Full Wax kan uitvoeren met je slip aan? De keuze is aan jou, met of zonder slip, voor mij allemaal prima!

Doet het pijn? Ik ga niet liegen, deugd doet het niet. Vooral de eerste keer, wanneer je altijd geschoren hebt en de haren dus dikker zijn, kan het best pijnlijk zijn. We trekken tenslotte de haren met de wortel uit hé! Maar wanneer je regelmatig zal langskomen zal je merken dat je haargroei minder wordt en de haren zachter en dunner worden, vanaf dan zal het een pak minder pijnlijk zijn! Door zelf de huid goed mee op te spannen zal je ook merken dat het een stuk beter gaat!

Ben je ongesteld? Met een tampon is dit absoluut géén probleem! Weet wel dat je tijdens en rond je menstruatie gevoeliger kan zijn voor pijn!

Hoe gaan we te werk?

Hou je je slip aan, dan mag jij zelf je slip mee helpen opzij houden en tegelijk de huid aanspannen. Eerst wordt de huid gereinigd en daarna breng ik een speciaal poeder aan. Als je je slip aanhoudt moet je wel rekening houden dat deze vol met poeder kan hangen! De poeder zal ervoor zorgen dat de wax beter zal hechten!

We starten steeds met de bikinilijn, aan de zijkanten. Ik breng de wax aan in tegengestelde richting van de haren en trek de haren met de haargroei mee! Zo werken we steeds naar het midden van de venusheuvel toe. Daarna worden de schaamlippen gewaxt en als laatste, optioneel, de bilnaad. Als laatste stap mag je zelf de volledig gewaxte zone insmeren met een verzachtende crème.

 

Zo, ben je overtuigd?

Een brazilian full wax kost de eerste keer €45,-. Maar kom jij telkens terug binnen 4 weken of heb je tussendoor niet geschoren? Dan kost het nog maar €30,-! Hier kan je een afspraak maken.

Heb je verder nog twijfels of vragen over de Brazilian Full Wax? Stel ze gerust via info@beautyboulevard.be!

Veel liefs,

Debbie