Passie voor huidverbetering

Na mijn opleiding tot schoonheidsspecialiste enkele jaren geleden ging ik aan de slag met behandelingen. Ook gelaatsverzorging zat in mijn aanbod. Ik vond er eerlijk gezegd weinig aan en zag totaal geen effect. Ik besefte dat mijn kennis onvoldoende was hiervoor en het merk dat ik toen gebruikte stelde echt niet veel voor, ik kocht een goedkoop startpakket omdat ik dacht, het is maar om te oefenen. Al snel schrapte ik deze behandelingen uit mijn aanbod.

 

Maar waar komt dan nu mijn passie voor huidverbetering vandaan? Begin 2019 volgde ik een opleiding ‘BB-Glow’. Een behandeling waarbij men met nanonaalden en gekleurde serums de huid gaat bedekken, aangevuld met een gelaatsverzorging. Ik vond het superleuk om gelaatsverzorgingen te geven maar was toch niet tevreden met deze behandeling, ik zag weinig resultaat. Ook deze behandeling verdween snel uit mijn aanbod. Ik dacht bij mezelf, ik wil niet dat mensen hun huid gaan bedekken om er beter uit te zien. Maar dat hun huid er beter uitziet zodat ze die niet willen bedekken! Ik wil zorgen voor huidverbetering!

 

Ik probeerde het ene merk na het andere uit tot ik IMAGE Skincare tegen kwam. Ik wist meteen dat dit mijn merk was! De visie van IMAGE Skincare past volledig in mijn eigen visie. Al snel ging ik opzoek naar trainingen en opleidingen, verdiepte mij in de huid en hoe die precies werkt, las het ene vakblad na het andere en volgde merkonafhankelijke trainingen en trainingen bij mijn eigen merk. Sinds 2020 verdiep ik mij in orthomoleculaire voedingsleer, zo wil ik mijn toekomstige klanten een totaalconcept kunnen aanbieden. Want huidverbetering bekom je niet enkel via de buitenkant, maar ook via de binnenkant van je lichaam!

 

Mijn doel is om zoveel mogelijk mensen zich goed te laten voelen in hun vel, letterlijk!